Política de privadesa

Principal / Política de privadesa

Aquesta Política de Privadesa estableix els termes en què MARIA TERESA GUIMERÀ SOLÉ com a representant de MIS ENRIQUETAS SABATERIES i MODA utilitza i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d’utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels usuaris. Quan us demanem omplir els camps d’informació personal amb què vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només s’emprarà d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això, aquesta Política de Privadesa pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que us recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-vos que esteu d’acord amb aquests canvis.

Drets dels usuaris

Us informem que podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb el que preveu el Reglament 2016/679 del 27 d’abril de Protecció de Dades de Caràcter Personal enviant un mail a administracio@misenriquetas.com, o una carta junt amb la fotocòpia del seu DNI, a la següent adreça: Pl. Homentage a la Vellesa 5, 08770 SANT SADURNÍ D’ANOIA

Informació que és recollida

El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, informació de contacte com la vostra adreça de correu electrònic i informació demogràfica. Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o fer un lliurament o facturació.

Ús de la informació recollida

El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d’usuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

Maria Teresa Guimerà Solé com a representant de MIS ENRIQUETAS SABATERIES i MODA està altament compromès per complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar
0
    0
    La teva carta
    La seva cistella està buida